Opt lucruri pe care trebuie să știți pentru a face plajă, fără a deteriora pielea

Recomandări pentru plajă sanatos

Soarele are multe benefice pentru sănătate calități, cum ar fi producția de vitamina D sau de ajutor, pe care se presupune pentru a îmbunătăți starea de spirit. Cu toate acestea, ar trebui să fie atenți, pentru că Soarele este, de asemenea, poate fi un inamic pentru piele, dacă nu suntem conștienți și cu înțelepciune.

Racleta de Novo, profesor de dermatologie la Universitatea CEU San Pablo, și șeful serviciului de dermatologie a spitalului Hm Universitario Montepríncipe de Puerta del Sur,la Madrid, ne reamintește că o practică proastă, atunci când vine vorba de soare sunt un factor major de risc în apariția și dezvoltarea unor tipuri de cancer de piele și responsabile de fotoîmbătrânire.

Deși se recunoaște că în ultimii ani, utilizarea apărătorilor de pe plajă și piscină a devenit o practică obișnuită, este necesar să se insiste pe principiile directoare pentru o dietă sănătoasă a soarelui. Iată câteva sfaturi recomandate de professor.

Aplica фотопротектор pentru o jumătate de oră înainte de

Apără-ne de radiațiile solare pentru o jumătate de oră înainte de a ieși în stradă, de a re-se aplică și evitați expunerea între orele 12: 00 și 16: 00. Un truc care oferă doctor Novo este de obicei umbră: în cazul în care lungimea umbra nu mai mare decât a noastră, mai bine să nu fie expuse la soare.

Utilizarea corespunzătoare indice de protecție

„Dacă este o persoană cu foarte luminos pielii, care nu se aprinde ușor și arde, veți avea nevoie de destul de un nivel mai ridicat de protecție decât cealaltă mai mult de bruneta, care se aprinde ușor și aproape niciodată nu se aprinde”, – specific dermatolog.

Face o bună utilizare a apărătorului

Luând în considerare zona, care de multe ori devin vulnerabile, cum ar fi urechile, partea din spate a picioarelor, pleoape, nazale sau radacina de frunte în domeniu, aproape de naștere a parului.

Novo avertizează: „pielea este mai delicată, și, deoarece ei petrec mult timp în apă sau joacă în zonele umbrite, de asemenea, ele sunt mult mai predispuse la arsuri, care cresc riscul de a dezvolta melanom în viața de adult”. Se recomandă să utilizați un număr mare de protectie solara pentru a preveni apariția мелазмы sau țesut sarcinii, intunecate nuante de maro, care apar pe frunte, buze și obraji.

La persoanele în vârstă

Specialistul nu uitați să luați în considerare utilizarea mai multor medicamente de tensiune, deoarece, în unele cazuri, acestea pot provoca reacții adverse reacții pe piele.

Întotdeauna a proteja pielea de la soare

Nu doar atunci când noi ne scăldăm. În plus, profesorul afectează faptul că razele ultraviolete afectează în mod egal în zilele noroase.

Pielea are o memorie Este importat de remarcat faptul că expunerea la radiații pielea este cumulativ, și, deși pe termen scurt nu vom observa efectele, în cele din urmă, acest lucru poate fi foarte dăunătoare pentru o predispoziție la cancer de piele.

În plus, Novo recomandă de a vizita un dermatolog cel puțin o dată pe an, pentru ca el a luat decizia cu privire la urmărirea în funcție de tipul de piele și leziuni care el observă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *