10 Sfaturi pentru incepatori alergători

Când sunteți doar incepand de a alerga, apoi doriți să aveți totul sub control: ați cumpărat de la noi Papuci de casă, ați ales un personaj care vă place, aveți un plan de antrenament, pentru a începe să lucreze sau antrenor, si poate face chiar și cu un metru. Este dificil, trebuie să foto19executați, dar tu fiv, pentru a ieși, de cel puțin 3 ori pe săptămână. La urma urmei, arata bine! Dar începe să lucreze cu continuitate atrage după sine multe alte situații, în care, probabil, nu va fi, și este în afara controlului. Trebuie să ia act de sfaturi pentru incepatori alergatori de top!

Cîștigă primul său an de funcționare (continuu și concienciada), iar aici sunt noastre de…

Sfaturi pentru incepatori alergători

1.- Nu daune

Intotdeauna mi-am spus. Mai bine, de a progresa – de a instrui, de a merge de 3-4 ori pe săptămână și de a schimba exercitiile. Dar acest lucru este posibil numai în cazul, dacă nu lesionas. Cădea în gaura de prejudiciu-este ușor, dacă nu ești atent. Întărește tot corpul, începând cu prima zi de odihnă, nu entrenes până la capăt, întotdeauna fă exerciții metoda de carieră și poartă încălțăminte corespunzătoare. O să vă placă!

Dar dacă vrei cu adevărat să învețe să lucreze fără lesionarte și de a prelua toate rezultatele pe care le oferim, cea mai bună opțiune-este întotdeauna de a avea un antrenor personal, care vă sfătui și îndruma în antrenamente. Găsiți unul care se potrivește cel mai bine pentru tine de a Instrui: cel mai mare motor de cautare antrenori personali Spania.

2.- Obiective realiste, dar acestea trebuie să fie realiste

Unul dintre obiectivele de moda de astăzi este „voi alerga un maraton”. Scopul pe care o pun mulți din prima zi, și, gândindu-se că efectua primul său an. Să recunoaștem: e o nebunie. Da, există oameni care fac acest lucru, dar și multe alte persoane pur și simplu lesionándose pe drum, și nu recunoaște. Cel mai rău lucru este că unele dintre aceste daune în cele din urmă cronice.

De a stabili obiective-acest lucru este important pentru motivare, dar acestea trebuie să fie realiste. Bine, primul obiectiv poate fi, de exemplu, a alerga 30 de minute fără oprire. Următorul poate fi de a urca pe o oră. Apoi putem începe să se gândească, pentru a merge un pic mai repede, și de a face 5K timp de 25 de minute. Și atunci, da, poate fi ,putem să ne punem întrebarea, de a finaliza semi-maraton noastre 12-18 luni, în timp. Numai după o bună bază de kilometri de noi ar trebui să înceapă să se pregătească pentru a aprecia și de a alerga un maraton. Prin urmare, treptat.

3.- Previne banda de alergat

Mulți oameni încep să alerge, pentru că locurile în sala de gimnastică și la banda. Banda este perfect pentru zilele ploioase sau pentru warm-up înainte de antrenament de rezistență. Acolo, bandă, trebuie să fie resetat. Există o suprafață dură, și, în ciuda faptului că, pentru a ne ghida un ritm constant, nu vă permite, că nostru pas a fost atât de natural, că ar trebui, poate apărea un disconfort.

4.- Investiți în echipament bun

Începe a alerga-este relativ ieftin. În fapt, este nevoie de doar una, pantofi, unele șosete și setul de plase sau pantaloni și tricouri, dar în cazul în care pantof este cel mai bine cu nevoile dumneavoastră de caracteristici și haine-este de calitate, de investiții, ca de obicei, de la acest numai de a câștiga.

Dacă bugetul dvs. este limitat, Papuci de casă ar trebui să fie în prima parte a prezentării. Dacă sunteți femeie, trebuie, de asemenea, să investească în sport sutien de calitate. După, trebuie să acorde o atenție la șosete, haine, cele mai trecute cu vederea de running. Restul de tinuta nu este atât de important, dar, pe măsură ce urca în timpul unui antrenament, la urma urmei, trebuie să aibă anumite caracteristici, pentru a evita escoriații și să se ocupe de apoi, pe care le vom colecta.

5.- Primele săptămâni, dar…

Nu vă va spune o mulțime de oameni, dar primele săptămâni de greu. Dacă partea de stilul de viață sedentar, durere, esti obosit, aproape toată ziua, și, în plus, vor apărea o mulțime de probleme, dacă acest lucru este pentru tine. Desigur, aveți o durere acolo, în cazul în care nu a existat înainte (contactați un terapeut fizic, dacă el este puternic), are nevoie de mai mult somn decât de obicei, și, de asemenea, de foame. Ce ar putea fi, dacă merită efortul.

Bine, ce progresează rapid, și puteți vedea cu ușurință, ca în fiecare săptămână crește în timpul cursei, și chiar viteza și ritmul. În plus, puteți experimenta ceea ce englezii numesc „runner’s high”, de luminozitate, după un antrenament, în care totul pare să aibă sens, și într-un moment de euforie. Nu este ceva ce nu am inventat-o, își are o explicație științifică.

6.- Merge, nu așa de rău

Dacă nu ați făcut acest exercițiu timp de mulți ani, veți avea pentru a merge. Și nu se întâmplă nimic, dacă faci asta, este normal. Ceea ce nu se poate pretinde, pentru a ieși la jogging în prima zi, și ei doresc să facă acest lucru în termen de 45 de minute. Așa că nu este normal, și vom fi, forțând-o mașină, se poate ajunge la un prejudiciu. Rula încet-acest lucru este important. Iar dacă nu poți, pentru că tu chiar nu se poate, pur și simplu, scoală-te și du-te, fă-o repede, pentru a nu a fost foarte schimbări bruște, și corespunde mișcare timp de câteva minute.

foto20

Pe de altă parte, de cele mai multe planuri, pentru a începe să alerge, să ia în considerare aceste master se oprește și se bazează pe analiza zburat cursa cu pauze de mers pe jos.

7.- Búscate partener de antrenament

Unul dintre avantajele de curse de cai este ceea ce puteți face atunci când doriți, fără a fi nevoie pentru a rezerva o melodie sau de a fi cu alte persoane. Dar a căuta un partener de antrenament-aceasta este o modalitate buna de a motiva și provoca, obiectivele generale.

Cel mai bine este de două, aveți același nivel, pentru ca nimeni nu se plictiseste, dar daca esti un pic mai bine decât celălalt, va servi ca mai jos să-l pună în înălțime. Când vei avea timp să fugă, dacă vă place ideea de învățare în grup, și există o mulțime de grupuri de studiu. Cauta una care se potrivește nivelului tău, și întrebarea dacă este posibil să li se alăture.

8.- Notați-vă de antrenament

Când aveți câteva luni de funcționare, nu vă amintiți ceea ce ați făcut în urmă cu câteva săptămâni. Ține un jurnal de antrenament, este convenabil pentru a pune lucrurile în perspectivă și a vedea cât de progresul din prima zi. Motivează vedea cum câteva luni în urmă, el nu a fost capabil de a tolera chiar și de 10 de minute la rând, de exemplu, ieri au făcut 45 de modificările de ritm.

Acest lucru se poate face în mai clasic, cu un pix și hârtie, sau cu orice aplicații mobile, cum Runtastic sau Endomondo.

9.- Știți, sistemul digestiv

Despre asta nu se spune adesea, dar fugă înapoi, aveți nevoie pentru a învăța cum funcționează sistemul digestiv: „că se simt rău, cât de mult timp înainte de antrenament, permite corpul tau, ce mananci, dacă puteți rula fără nimic în stomac și așa mai departe Apar atunci când știi că este ceea ce funcționează cel mai bine pentru tine. În orice caz, este un pachet cu носовыми cu basma sau țesătură întotdeauna de mai sus. Fă-mă în cazul în care.

10.- Doar nu fugi

Exerciții nu trebuie să fie compusă numai din acea parte cu care puteți rula, dar, de asemenea, întregul grup de acțiune, care vă va duce de a avea un corp puternic și gata de cursa. Acesta va fi, din punct de numărul unu, pentru a evita rănirea. Se vor executa exerciții pentru a consolida în vacanță, sau după un fel de fotografiere, ușor, ușor trage înainte și după fiecare ieșire și fă-o cât mai intensă în zilele în care nu a alerga, care rulează tehnice cursa pentru a învăța cum să lucreze mai bine, și așa mai departe

La fiecare antrenament, la fiecare cursa, de fiecare dată când estires. Găsește o modalitate de a face acest lucru, și vei avea forța necesară pentru a continua, că, în principiu, nu există întotdeauna. Este un drum lung, și procesul de îmbunătățire, încet. Scoate cel mai bun din ea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *