10 avantaje running pentru corp și minte

Criza a contribuit la practica de antrenament in afara de un centru de fitness și trecerea a fost sportivă de moda a acestui 2014, practica, care este plin de beneficii pentru sănătatea fizică

foto17Fenomenul running a fost o tendință în 2014, și nu doar ca un exercițiu la modă, dar, ca o tendință în vestiar. În ultimul an, de stele și de moda de timp au arătat că adidași vor putea să-și asume în tocuri și au fost încărcate chiar și pe cele mai bune podiumurile de prezentare. Înainte de a se îngropa într-un dulap, temperatura de funcționare rupt ca o opțiune economică și este potrivit pentru toți destinatarii.

Luni, după ce această practică este încă la modă, iar experții nu încetează să ne amintim beneficii pentru sănătate și frumusețe , care implică acest tip de sport. Singur sau în companie, în oraș sau la munte, iata zece beneficii pe care le oferă” running corpului:

Nevoie pentru a reseta și de a controla greutatea

1.- Nevoie pentru a reseta și de a controla greutatea. Acesta este primul obiectiv pe care urmărește să realizeze cu ajutorul practici și exerciții running permite, ca și în cazul de oxigen, ceea ce permite de a crește consumul de calorii în timpul zilei. Acest lucru este important, dacă sunteți în căutarea în jos kilograme sau pur și simplu le menține sub control, întotdeauna complementándolo din dieta, care corespunde intereselor: de a pierde în greutate sau de a menține.

2.- Lupta cu celulita. Elimina complet, una din dorința de multe femei, dar, de asemenea, imposibil. Cu toate acestea, practica de alergare vă permite de a reduce procentul de tesut adipos din organism și, prin urmare, acumularea de celulita de pe coapse pentru femei.

3.- Contribuie la regenerarea masei musculare. Cu acest exercițiu de sunet, nu numai picioarele, dar și fese si chiar abdomen, spate și mâini –din cauza cabrare, ce se face pentru a menține echilibrul, -. Prin urmare, experții susțin că, după o baie, este unul dintre sporturile cele mai complete și în cazul în care funcționează mai multe musculare.

4.- Intareste oasele. Specialiștii recomandă de a efectua exerciții de expunere, pentru a evita osteoporoza și alte boli de oase. În running-este o metodă bună, pentru că îmbunătățește și crește densitatea osoasă. Pentru rezultate optime, ar trebui să fie de a efectua cu ajutorul unui regim alimentar bogat în calciu și vitamina D, molecule, însărcinat fixa în rama.

5.- Combate stresul si anxietatea. Practica exercițiului financiar, în general, are, de asemenea, beneficii la nivel de spirit, așa cum l-efectuarea stimulează diviziunea endorfinele, cunoscute în popor și ca „hormonul fericirii”. Prin urmare, running, de asemenea, este o opțiune bună pentru a reduce state nervoase.

6.- Acest lucru vă va ajuta să vă relaxați. Foarte legat de punctul anterior, să facă sport, relaxeaza corpul si mintea, alocarea de endorfine. Acest lucru, în afară de oboseală care duce la un sistem, este cel mai bun aliat pentru a alinia într-un somn adânc și, pentru a asigura o odihnă bună.

foto18

7.- Îmbunătățirea sistemului cardiovascular și respirator. Practica constantă running permite de a evalua ritmul de respirație și de îmbogățire cu oxigen, dar, de asemenea, mai bine și mai bine agenției. Acest lucru permite, la rândul său, câștiga stabilitatea și pentru a evita tipice ahogos că suferă oamenii care nu sunt obișnuiți cu sport.

Permite de a evita bolile

8.- Permite de a evita bolile. La antrenament, în general, întărește organismul și ajută la creșterea anticorpilor. În cazul în care, running, de a practica în mod regulat, reduce probabilitatea de a dezvolta diabet zaharat de al doilea tip, nivel ridicat de colesterol, hipertensiune arterială și obezitate, probleme apărute în rândul persoanelor care duc un stil de viata sedentar.

9.- Mod de socializare. Puteți rula singur, dar, de asemenea, a fost însoțită. Astfel, poți să te distrezi într-o companie bună. În plus, ajută la consolidarea antrenament, din cauza factorului de o problemă, deoarece întotdeauna se realizează în sport, cineva, de obicei pentru a căuta autosuperación.

10.- Crește stima de sine. Împreună, toți acești factori conduc la concluzia generală: ridică starea de spirit. Te simți bine cu tine însuți, relaxat și se aprobă propriul stil-este o fundație, pentru a dobândi încrederea în sine și să te iubesc un pic mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *